Home » Kundreferenser

Vad kunderna säger

Kan Apix passa även er? Apix används redan av mer än 100 000 företag, oavsett storlek eller bransch. Bekanta dig med vad kunderna säger och begär en offert.

Våra kunders erfarenheter

Våra lättanvända lösningar med hög kvalitet passar företag och organisationer av alla storlekar.

Bekanta dig med våra kunders erfarenheter och berättelser om vilka fördelar de har haft med Apix tjänster.

Inom räddningstjänsten ska allt fungera till 100 procent. På Sarlin utgår vi också från att när vi skickar en faktura till vår kund så kommer den fram i rätt tid och till rätt plats. Därför är vår partner Apix.

Saila Kuhlman
Ekonomiassistent, Sarlin Oy Ab

Apix har hjälpt oss öka säkerheten i fakturautskicken och har också bidragit till att öka vår effektivitet då vi inte längre behöver lägga tid på att själva kuvertera och posta våra fakturor.

Lars Bengtsson
CFO, Frilans Finans
Läs hela historien ⟶

Det fanns många utmaningar i vårt IT-reformprojekt för ekonomiförvaltningen, men en sak gick väldigt bra: e-faktureringen.

Tommi Juhola
Partner, Juhola Asset Management Oy

Nu gör jag bara faktureringen en gång. När jag trycker på knappen så skickas fakturan. Jag behöver inte längre fundera på om jag kommit ihåg att skriva ut fakturan eller föra den till posten.

Eevamari Rauhamäki
Landsbygdsföretagare, Maaseutuyrittäjät Eevamari ja Henri Rauhamäki

Andra kundkommentarer

För bokföringsbyrån är det utmärkt att små företag kan ta emot alla sina inköpsfakturor, det vill säga både e-fakturor och skannade pappersfakturor direkt i Fakturamappen.

Nu får vi fakturorna med en mycket snabbare cykel direkt i systemet jämfört med traditionell post. Mängden arbete som används för inkommande fakturor har minskat, eftersom vi inte längre behöver öppna kuvert, skanna fakturor och mata in information manuellt i systemet för ekonomiförvaltning. Tidsbesparingen är enorm jämfört med tidigare.

På det hela taget är Apix tjänst så enkel som den bara kan bli. Den är logisk, behändig och instruktionerna är tydliga.

Bygg din egen framgångshistoria med oss

Berätta för oss om din nuvarande situation så letar vi tillsammans efter den bästa lösningen just för dig. Kontakta oss och begär offert.