Home » Kopplade tjänster

Övriga tjänster

Smart e-fakturering öppnar upp möjligheter för ert företag. När 100% av fakturainformationen levereras elektroniskt, skapar det en hel massa nya tjänster. 

Använd informationen i era smarta e-fakturor

Fakturafinansiering

Det finns många olika sätt att finansiera era fakturor, och tack vare våra framträdande partners på området har ni tillgång till de flesta.

Inköpsanalys

En e-faktura innehåller mycket mer information än en traditionell pappers- eller PDF-faktura. Tack vare det rika innehållet skapas möjligheter att analysera sälj- och inköpsprocesserna på sätt som inte har varit möjliga tidigare.

Invoice Tracker

Låt era leverantörer se statusen på sina skickade fakturor i Invoice Tracker. Detta medför en minskning av inkommande fakturarelaterade samtal och email.

Tilläggstjänster för ekonomiförvaltning

Finansiera era fakturor direkt i ert system

I samarbete med PURO Finance och Collector Bank låter vi Apix-kunder sälja sina fakturor på enklaste tänkbara sätt. Till exempel, den som vill sälja sina fakturor blir kund till Collector Bank online, direkt från sitt affärssystem och kan sedan välja att sälja de fakturor som önskas när de skapas. Fakturan distribueras till mottagarna som e-fakturor, PDF eller som brev, beroende på hur mottagaren vill ta emot dem.

Inköpsanalys från Spendavis

Tillsammans med vår partner Spendavis får ni som Apix-kund tillgång till de allra senaste verktygen inom inköpsanalyser. Istället för att läsa av information från er finansiella data, tar Spendavis informationen direkt från era leverantörsfakturor och skapar banbrytande rapporter som ger er full inblick i hur ni gör inköp.

Apix Invoice Tracker

Apix Messaging har tillsammans med Medius tagit fram leverantörsportalen Apix Invoice Tracker, där användare av MediusFlow kan bjuda in sina leverantörer för att se statusen på skickade fakturor.

Det är hur enkelt som helst. Bjud in dina leverantörer att kostnadsfritt registrera sig i Apix Invoice Tracker. Leverantörerna ser statusen på sina fakturor.

Börja omedelbart! Inga uppsättningskostnader.

Blev du intresserad?