Home » E-fakturering

Enkel e-fakturering utan bekymmer

Det är enkelt att börja skicka och ta emot e-fakturor med Apix. Vår skanningstjänst digitaliserar även resten av era fakturor så att de lagras automatiskt. Täck hela fakturans livscykel genom oss. Till ett rimligt pris.

  • Över 200 integrationer
  • Inga månadsavgifter

Elektronisk fakturering i ert företag

Ni kan lita på att vi levererar ert företags utgående och inkommande fakturor på ett tillförlitligt sätt. Ni kan skicka fakturor till både företag och privatpersoner. Faktureringen i ert företag kan hanteras förutom med ett individuellt faktureringsprogram även med faktureringsfunktionen i ekonomiförvaltningsprogrammet, faktureringsprogrammet i systemet för verksamhetsstyrning eller till exempel genom en bokföringsbyrå. Bekanta er närmare med våra tjänster!

Varför lönar det sig att välja Apix?

Fungerar garanterat

Vi har gjort faktureringen enkel. Apix tjänster har utvecklats med många unika funktioner som underlättar faktureringen.

Gratis kundsupport

Du når vår flexibla kundsupport enkelt och utan extra avgifter. För det mesta löser man frågan snabbt under endast ett telefonsamtal.

Lägg fritt till

Med Apix är det möjligt att välja programvaror, reskontra och andra ekonomiförvaltningstjänster som är lämpliga för just ert företag.

Vi stöder olika format av e-fakturor

Systemet ni använder skapar e-fakturamaterialet och vi ser till distributionen av fakturorna. Vi stöder flera olika format av e-fakturor, det vill säga olika sätt att presentera e-fakturan.

  • Svefaktura
  • PEPPOL
  • Finvoice
  • OIO
  • eArve
  • TEAPPS
  • och många andra

Vad kunderna säger om e-faktureringen

Nu gör jag bara faktureringen en gång. När jag trycker på knappen så skickas räkningen. Jag behöver inte längre fundera på om jag kommit ihåg att skriva ut fakturan eller föra den till posten.

Eevamari Rauhamäki, Landsbygdsföretagare

Inom räddningstjänsten ska allt fungera till 100 procent. På Sarlin utgår vi också från att när vi skickar en faktura till vår kund så kommer den fram i rätt tid och till rätt plats. Därför är vår partner Apix.

Saila Kuhlman, Ekonomiassistent

Det fanns många utmaningar i vårt IT-reformprojekt för ekonomiförvaltningen, men en sak gick väldigt bra: e-faktureringen.

Tommi Juhola, Partner

Hur hanteras fakturering i ditt företag?

Välj den som bäst beskriver ditt företags nuvarande situation.

Vi behöver en programvara för e-faktureringen

Börja skicka och ta emot fakturor genast med Apix Fakturamappen.

Vi har redan en programvara för faktureringen

Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar just ditt företag.

Vi reflekterar över partnerskap eller integration

Kontakta oss så diskuterar vi fler samarbetsmöjligheter.