Home » EDI – digitala leveranskedjor

EDI-meddelanden för digitalisering av beställnings- och leveranskedjorna

Skaffa EDI-tjänsterna från en expert på elektronisk meddelandetrafik. Den elektroniska beställnings- och leveransprocessen är snabb, felfri och pålitlig. Det är lätt att börja använda EDI-meddelandetrafik. 

EDI-kopplingar för hanteringen av logistikkedjor

Apix erbjuder företag och organisationer meddelandeförmedlingstjänster och EDI-kopplingar för hanteringen av logistikkedjor. Kundspecifika anslutningar från kundens hanteringsinformation system till Apix utförs som en molntjänst. 

Vi sörjer för att ordrar, orderbekräftelser, följesedlar och fakturor helt automatiskt överförs mellan era affärspartners och ert eget ERP-system via EDI- och XML-förbindelser. 

EDI – digitaliserar dataöverföringen mellan organisationer

Vår EDI-tjänst automatiserar meddelandetrafiken för ditt företag. Affärsverksamhetens uppgifter överförs mellan de olika systemen inom ditt leverantörs- och kundnät utan problem. Elektroniska beställningar kommer fram utan dröjsmål och minskar antalet fel, när beställningsuppgifterna inte längre hanteras manuellt. Beställarna kan optimera sina egna beställnings- och leveransprocesser baserat på de aktuella och korrekta beställnings- och leveransuppgifterna.

Hur fungerar EDI?

I EDI-tjänsten byggs elektroniska kanaler mellan ditt företag och din kund (eller leverantör), ett så kallat elektroniskt informationsutbyte.

Endast en typ av EDI-meddelanden rör sig i varje EDI-kanal och endast mellan era två företag. Du tar emot till exempel elektroniska beställningar från din kund i en kanal. I en annan kanal kan du skicka elektroniska beställningslistor.

Fakturor skickas också ofta via en EDI-kanal. Då talar man om EDI-fakturering.

EDI-meddelanden enkelt och till ett rimligt pris från Apix

Apix är en EDI-operatör och vår historia började faktiskt med EDI-trafik. Vi har lång erfarenhet av elektronisk dataöverföring mellan organisationer. Låt oss ta hand om de elektroniska beställningarna och leveranserna mellan ditt företag och dina affärspartner.

Med Apix rimliga prismodell kan du komma igång enkelt. Vi bygger EDI-anslutningarna så att de fungerar över TCP/IP-nätet. En EDI-partner- eller systemspecifik presentationsändring görs för det utgående materialet (till exempel EDIFACT och olika bestämningar för XML-meddelanden). Mottagningen av EDI-meddelanden sker på samma sätt som sändningen, men i motsatt ordning.

Vi har många färdiga anslutningar. Funktionen hos EDI-meddelandetrafik övervakas 365/24/7.

Blev du intresserad av EDI-meddelanden?

Kom överens om ett personligt distansmöte med oss. Det förbinder dig inte till något.