Home » Skicka fakturor via post

Skicka fakturor via post

Vill era mottagare hellre ta emot pappersfakturor? Inga problem, Apix ser till att fakturorna printas, kuverteras och skickas till rätt adress. Och skulle ni vilja hjälpa era kunder över till e-faktura istället, kan Apix stödja er i den processen med!

En pappersfaktura är ett populärt betalsätt

En pappersfaktura är ett traditionellt betalsätt och många tar gärna emot pappersfakturan per post. Hör en del av dina kunder till den här gruppen? Vi levererar automatiskt dina fakturor till företag och privatpersoner i mottagarens önskade format – som e-faktura, digital post eller brevpost. Skicka alla fakturor från det faktureringsprogram som du använder, så levererar vi dem fram till mottagaren.

Vi skriver ut pappersfakturorna, sätter dem i kuvert och postar dem inrikes och utomlands. Vi kan även leverera fakturorna per e-post, då får din kund fakturan i PDF-format som bilaga till e-posten. Du kan också valfritt använda en leverans i två steg. Då får din kund först endast en länk till den mottagna fakturan i e-postmeddelandet. Om fakturan inte hämtas inom utsatt tid skickas den per post som brev.

Du kan även bifoga bilagor till din faktura enkelt. I fakturor som levereras per brev bifogas bilagor i PDF-format som tilläggssidor till pappersfakturan. Vi skriver ut tilläggssidorna i färg, så det är enkelt att till exempel lägga till en broschyr med fakturan.

Det är enkelt att skicka pappersfakturor

Det är lika enkelt att skicka pappersfakturor som att skicka en elektronisk faktura. Låt oss ta hand om att leverera fakturan åt dig.