Apix / 20.12.2022

Julen 2022 hjälper Apix barnen i Ukraina

Julen är en tid av omtanke och att dela med sig. Denna jul tänker vi extra på våra kollegor i Ukraina och speciellt på barnen som är påverkade av kriget i Ukraina. Vi skänker detta år vår juldonation till UNICEFs räddningsfond för barnen i Ukraina UNICEF’s Emergency Relief Fund for Ukraine.

Att hjälpa människor är i linje med Accountors People First-princip. I enlighet med den principen stöder Accountor även direkt sina anställda som arbetar i Ukraina och deras familjer på många sätt, nu senast med elverk, så de bättre klarar alla strömavbrott. Donationen till UNICEF kommer att hjälpa till att stödja fler barn som drabbats av kriget i Ukraina.

Vi vill tacka alla våra kunder och partners för detta år som har varit exceptionellt på många sätt. Samtidigt önskar vi er en God Jul och ett, i alla avseenden, bättre 2023!

Apix

Apix Messaging är en e-fakturaoperatör som har specialiserat sig på digital förmedling av affärsdokument mellan företag. Apix har ända sedan starten varit fokuserade på att samarbete med affärssystem som vill ge sina kunder en modern lösning för att skicka och ta emot fakturor direkt i systemet. I Sverige är Apix en aktiv medlem i NEA, Nätverket för Elektroniska Affärer.