Apix / 30.10.2017

I kundernas tjänst

Hur många olika system använder ditt företag? Hur många systemleverantörer skulle ni vilja ha? Färre, va?

Tänk dig att du vill gå och handla äpplen, men när du kommer till butiken får du veta att just äpplen måste du handla någon annanstans, av någon annan. Du får fina broschyrer om äpplens förträfflighet, och erbjuds mot en uppstarts- och månadsavgift köpa äpplen. Men du känner mest att allt du ville var att köpa äpplen i din butik, utan krångel.

Så borde det vara med e-fakturor också. Ditt företag använder ett system för att hantera fakturor och bokföring, och samma system borde också gå att användas för att skicka e-fakturor. Det ska inte vara svårare än att skicka en pappersfaktura, bara billigare.

De system Apix Messaging samarbetar med fungerar så. De levererar riktigt bra affärssystem till ditt företag, vi ser till att fakturorna distribueras till rätt plats, på rätt sätt.

Ditt företag behöver därmed inget avtal med oss, inget nytt system och ingen ny leverantör av tjänster. Du behöver inte ens veta att Apix finns. Så fungerar framtidens e-fakturaoperatör.

Apix

Apix Messaging är en e-fakturaoperatör som har specialiserat sig på digital förmedling av affärsdokument mellan företag. Apix har ända sedan starten varit fokuserade på att samarbete med affärssystem som vill ge sina kunder en modern lösning för att skicka och ta emot fakturor direkt i systemet. I Sverige är Apix en aktiv medlem i NEA, Nätverket för Elektroniska Affärer.