Apix / 01.04.2020

Fakturafinansiering med LogiqPay

Vi är stolta och glada att få presentera vårt nya samarbete med LogiqPay.

LogiqPay och Apix lanserar nu ett samarbete där alla som skickar fakturor via Apix på ett mycket enkelt sätt även kan få sina fakturor finansierade av LogiqPay.

Apix är en kompetent och duktig partner som har många integrerade partners och affärssystem. Deras lösning passar LogiqPay väldigt bra och vi tror att ett nära samarbete kan ge mervärde både till oss, deras partners, och inte minst alla deras SME-kunder, säger Alexander Hoff, Sales Manager LogiqPay.

Med fakturaförsäljning via LogiqPay och APIX uppnår du:

  • Pengar på företagskontot inom 24 timmar
  • Ekonomisk förutsägbarhet och förbättrad likviditet
  • Inga överraskande kostnader eller oförutsägbara förluster
  • Professionell och personlig service
  • Mindre administration och mer frigjord kapacitet

Slipp långa förfallotider och kostsam administration- fokusera på kärnverksamheten. Fakturaförsäljning är en perfekt företagslösning för att omvandla obetalda fakturor till riktiga pengar. Bättre likviditet, mindre risk och förenklad administration!

Kontakta oss gärna för mer information.

Apix

Apix Messaging är en e-fakturaoperatör som har specialiserat sig på digital förmedling av affärsdokument mellan företag. Apix har ända sedan starten varit fokuserade på att samarbete med affärssystem som vill ge sina kunder en modern lösning för att skicka och ta emot fakturor direkt i systemet. I Sverige är Apix en aktiv medlem i NEA, Nätverket för Elektroniska Affärer.