Apix / 30.04.2019

EFH 2019, den 16:e maj

Om ditt företag är intresserade av modern e-fakturahantering, PEPPOL eller bara vill höra om e-fakturalösningar i allmänhet är den här heldagskonferensen på Hotell Birger Jarl i Stockholm den rätta för er.

Apix Messaging är en av sponsorerna på mässan, och ni får gärna komma och hälsa på oss där, men utöver det kan man även lyssna på en stor mängd intressanta presentationer under dagen. Apix Messagings partner Accountor Finago håller en av de presentationerna, där de kommer berätta om sin smarta och moderna e-fakturatjänst.

Vi kommer även ha en tävling vid vår monter där man kan vinna att få en delikatesskort värd ca 800 kronor hemskickad. Om man inte bara vill höra om vår smarta plattform förstås.

Apix

Apix Messaging är en e-fakturaoperatör som har specialiserat sig på digital förmedling av affärsdokument mellan företag. Apix har ända sedan starten varit fokuserade på att samarbete med affärssystem som vill ge sina kunder en modern lösning för att skicka och ta emot fakturor direkt i systemet. I Sverige är Apix en aktiv medlem i NEA, Nätverket för Elektroniska Affärer.