Apix / 09.11.2017

E-fakturaportal – skicka e-fakturor utan uppsättnings- eller månadskostnader

Den som vill ta emot e-fakturor har flera goda skäl till det. Det är billigare och säkrare än scanning, man kan ta emot fakturorna snabbare, med mer information och få ökad automatisering. Ett stort hinder för många, i strävan att nå högra e-fakturagrad, är att leverantörerna inte tycker att e-fakturering är tillräckligt enkelt. Som mottagande kund vill man då naturligtvis att leverantörerna ska kunna skicka e-fakturor så lätt som möjligt, så att man inte fastnar med pappers- och PDF-fakturor, med de brister, kostnader och problem som det innebär.

Vi på Apix försöker alltid hitta sätt att göra e-fakturering enkelt. Inom kort kommer vi därför lansera vår e-fakturaportal, som ger vem som helst möjlighet att skicka e-fakturor, utan uppsättnings- eller månadskostnader. Apix stora nätverk av partners och operatörer gör att man för en låg kostnad kan skicka e-fakturor till i stort sett alla mottagare i Sverige. Det gäller givetvis även mottagare inom Peppol.

Vår portal kommer även ge våra kunder möjligheten att t.ex. se på sina fakturor, ladda ner eventuella bilder och bilagor och leta upp och ladda ner gamla fakturor. Allt för att göra tjänsten så lättillgänglig som möjligt.

Håll ögonen öppna, så berättar vi snart mer!

Apix

Apix Messaging är en e-fakturaoperatör som har specialiserat sig på digital förmedling av affärsdokument mellan företag. Apix har ända sedan starten varit fokuserade på att samarbete med affärssystem som vill ge sina kunder en modern lösning för att skicka och ta emot fakturor direkt i systemet. I Sverige är Apix en aktiv medlem i NEA, Nätverket för Elektroniska Affärer.