Apix / 01.02.2018

Apix Messaging på Ekonomi och Företag 2018

Apix Messaging deltar på Ekonomi & Företag 2018, 26-27:e september 2018. Mässan äger rum på Kistamässan i Stockholm, och Apix är med för första gången. Vi ser oerhört mycket fram emot detta!

Ekonomi & Företag riktar sig till företag som vill ligga i framkant inom digitalisering, och inte minst e-fakturering. De flesta och största av ekonomistyrningssystemen i Sverige finns representerade, och det är en naturlig plats för Apix att visa upp våra tjänster och hitta nya samarbeten.

e-fakturering kommer alltmer vara en central del av ett företags ekonomistyrning, inte minst med tanke på Peppols inträde på den svenska marknaden under 2018.

Under mässan kommer vi på Apix berätta om våra lösningar, och hur vi kan hjälpa just ert företag till en e-fakturalösning i framkant. Kom förbi och tala med oss, vi kommer stå i monter E:31.

Vi kommer även att presentera våra lösningar och framtidens e-fakturering den 26:e klockan 14:00.

Ekonomi & Företag är en arena för ekonomer och företagare att hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna. Mässan arrangeras för 8:e året och samlar 100 ledande leverantörer för att presentera sina produkter och tjänster för 3000 besökare.

Mässan erbjuder kostnadsfria föreläsningar och programmet är framtaget tillsammans med kunniga aktörer i branschen.

Apix

Apix Messaging är en e-fakturaoperatör som har specialiserat sig på digital förmedling av affärsdokument mellan företag. Apix har ända sedan starten varit fokuserade på att samarbete med affärssystem som vill ge sina kunder en modern lösning för att skicka och ta emot fakturor direkt i systemet. I Sverige är Apix en aktiv medlem i NEA, Nätverket för Elektroniska Affärer.