Apix / 16.10.2017

Apix Invoice Tracker for Medius Flow

Förra veckan höll Medius sin kundkonferens på hotell Clarion Stockholm. Apix deltog för att berätta om vårt inledda samarbete med en leverantörsportal, Apix Invoice Tracker.

Apix Invoice Tracker låter Medius kunder bjuda in sina leverantörer för att de ska kunna se statusen på de fakturor de har skickat. Medius ger Apix information om statusen i Medius Flow. Leverantörsportalen är kostnadsfri för leverantörer, och man behöver inte längre fundera på vad som har hänt med en faktura. Det är bara att titta själv.

Om du är Medius-kund och tycker att det vore skönt att slippa ta emot samtal och emails med frågor om fakturor är mottagna eller betalda, eller om leverantörer skickar samma faktura två gånger pga att de inte vill skicka en påminnelsefaktura, då är detta definitivt något för dig.

Kontakta oss eller er kontaktperson på Medius för information, vi berättar gärna mer!

Apix

Apix Messaging är en e-fakturaoperatör som har specialiserat sig på digital förmedling av affärsdokument mellan företag. Apix har ända sedan starten varit fokuserade på att samarbete med affärssystem som vill ge sina kunder en modern lösning för att skicka och ta emot fakturor direkt i systemet. I Sverige är Apix en aktiv medlem i NEA, Nätverket för Elektroniska Affärer.