Apix / 19.01.2024

Accountor Finago förvärvar Apix Messaging AB

Apix logo

Vi vill meddela att Accountor Finago AB har förvärvat hela verksamheten hos Apix Messaging AB. Detta förvärv är en del av vår pågående strävan att effektivisera och förbättra våra tjänster inom Accountors FMS programvaruverksamhet. Förändring är en naturlig del av vårt kontinuerliga arbete för att erbjuda våra kunder en ännu bättre kundupplevelse. 

Accountor Finago erbjuder flertalet produkter sin portfölj, bland annat bokföringsprogrammet Procountor Financials som automatiserar och förenklar din vardag. Du hittar också e-signering utan månadsavgift vid namn Procountor Signatur. Även Procountor Fakturering och kvittoappen Procountor Utlägg finns att tillgå.

Apix

Apix Messaging är en e-fakturaoperatör som har specialiserat sig på digital förmedling av affärsdokument mellan företag. Apix har ända sedan starten varit fokuserade på att samarbete med affärssystem som vill ge sina kunder en modern lösning för att skicka och ta emot fakturor direkt i systemet. I Sverige är Apix en aktiv medlem i NEA, Nätverket för Elektroniska Affärer.